środa, 30 lipca 2014

Warsztaty cukiernicze w Brasserie Sztuka.


   W tamtym tygodniu miałam zaszczyt uczestniczyć w warsztatach, które odbyły się w kuchni restauracji Brasserie Sztuka, prowadzonych przez Fabrice Boulahouche.  Wraz z kilkoma zaprzyjaźnionymi blogerami uczyliśmy się robić miedzy innymi ciasto francuskie, makaroniki, różne kremy cukiernicze i deser z tapioki. Było fajnie, wesoło, pracowicie i smacznie. Mimo, że nie zawsze wychodziło nam idealnie ani Fabrice ani współprowadzący Marcin Parda nie tracili cierpliwości i humoru. Na koniec Szef napisał nam czekoladą nazwy naszych blogów, my też próbowaliśmy ale nie wyszło już tak ładnie. Pooglądajcie zdjęcia ( za które dziękuję Staszkowi i Magdzie),  a sami zobaczycie.

Na koniec jeszcze raz dziękuję Fabricowi, Marcinowi za zaangażowanie, poświęcony nam czas i fajną lekcję i zapraszamy do Brasserie Sztuka na ul. Św. Jana w Krakowie - jest tam przepysznie.




















2 komentarze:

  1. O kurcze ale musiało być to fajne wydarzenie i doświadczenie.
    Az zazdroszczę :)

    http://kuchareczkamala.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

Szukaj na tym blogu