czwartek, 28 lutego 2013

Konkurs...przedłużenie


Przedłużamy zabawę o 2 tygodnie, zapraszamy do udziału termin zakończenia 15 marzec 2013 o północy, warunki cały czas pozostają te same jak we wcześniejszym poście urodzinowo- konkursowym (KLIK).
Przypominamy:
 Do oddania mamy zestaw rozgrzewający, składający się z małej tacki wykonanej specjalnie na ten konkurs :), filiżanki i smakowitej owocowej herbatki na zimowe (jeszcze) popołudnia oraz słoiczek czekolady z solą idealnej do deserów. Warunkiem uczestnictwa w naszym konkursie jest pozostawienie w komentarzu  pod tym postem propozycji na kulinarną niespodziankę urodzinową:) Na wasze propozycje czekamy do 1 marca, do północy:) Będzie nam bardzo miło jeśli polubicie nas na FB - nie jest to jednak warunek konieczny. Nagrodę otrzyma najciekawsza według nas propozycja.
Dla zwycięzcy dodamy niespodziankę:)


4 komentarze:

  1. Kulinarna niespodzianka urodzinowa.. zależy od tego jak będzie wyglądało spotkanie z solenizantem. Gdy mamy go a miejscu, to oczywiście sprawa jest prosta, bo można mu upichcić niemal wszystko czego dusza pragnie. Jednak, kiedy solenizant jest gdzieś daleko to pojawia się problem. Jest rozwiązanie - Brownie w słoiku! Składniki są takie same jak przy tradycyjnym brownie plus do tego proszek do pieczenia, by ładnie urosło. Jednak masę wlewamy do słoików, wysmarowanych masłem i posypanych cienko bułką tartą. Wstawiamy otwarty słoik do nagrzanego piekarnika i pieczemy 30-40 minut w temperaturze 170 ˚C. Pod koniec pieczenia sprawdzamy patyczkiem. Gotowe brownie od razu po wyjęciu z piekarnika zakręcamy szczelnie w słoiku. Czekamy aż słoik ostygnie, ładnie go ozdabiamy, dodajemy kartkę z życzeniami i biegniemy na pocztę by wysłać urodzinowy słoiczek ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. moja odpowiedź może być przy tym poście? czy cofnąć ją do tego pierwszego posta o konkursie.

      Usuń
  2. Ja proponuję czekoladowe mufinki zwierzaczki - miłe dla oka i dla podniebienia

    OdpowiedzUsuń

Szukaj na tym blogu